Rehmeiers Moviebox er opfundet og administreret af Jesper Rehmeier Sørensen. Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og film har altid været min helt store passion. Jeg interesserer mig for et meget bredt udvalg af film, og det afspejler denne side også. Hele formålet med Rehmeiers Moviebox er at videregive den passion, jeg selv føler for film. Forhåbentligt smitter det af – om ikke andet hygger jeg mig med at skrive og finde på.

Hvis du har forvildet dig ind på “Om Rehmeiers Moviebox” fortjener du en belønning. Den kommer her i form af Rehmeiers hemmelige top 3 over de bedste film.

1: Pulp Fiction
2: Ran
3: It’s a Wonderful Life

Tak, fordi du læser med.

Du kan følge desuden Rehmeiers Moviebox på Facebook.

Movieboxen er desuden også på Instagram. rehmeiers_moviebox.

Du er velkommen til at skrive til at skrive en mail til rehmeiers.moviebox@gmail.com, hvis du har ris/ros/forslag/forespørgelser.